Kotorvaroška Dolina

Prva pričest

Datum: 21.6.2017.


Sveta misa je započela svečanom procesijom

 
U nedjelju 18.6.2017. godine u Vrbanjcima, na svetoj misi koju je predvodio fra Zoranu koncelebraciji sa fra Jurom Tokalićem, Prvu svetu Pričest primilo troje djece (Ivana Marić, Juro Marić, i Mirjana Bjelobrk). Fra Zoran je istakao da iako je župa Vrbanjci mala po broju vjernika (dvadesetak vjernika) ipak je uspjeh čitave župe i kotorvaroške doline da imamo tri prvopričesnika.

Sveta misa je započela svečanom procesijom koju su činili naši prvopričesnici, ministranti i svećenici. U svetoj misi sudjelovali su roditelji naših prvopričesnika koji su preuzeli čitanja Tijekom mise, a prvopričesnici su bili odjeveni u bijele haljine, recitirali su, pjevali, prinosili darove i aktivno sudjelovali. Kao dar, prvopričesnici su dobili Bibliju.

Na kraju mise fra Zoran se zahvalio Bogu i svima koji su doprinijeli ovoj svečanosti, posebno fra Juri koji je djecu pripremali za sakramente.
 Fra Juro je  naglasio važnost povezanosti s Isusom kroz sakramente sv. Ispovijedi i Pričesti sa željom da  prvopričesnici izrastu u dobre, zrele, pametne, odgovorne ljude i vjernike.
Viki
 
 

  Povratak

Izdvojeno

Glasnik broj 120.

U ovom broju procitajte...

Datum: 3.8.2018. Pregledaj PDF

Glasnik broj 119.

Novi Glasnik vam donosi....

Datum: 17.4.2018. Pregledaj PDF

Anketa

Strahujete li od dolaska migranata u BiH?

Slika tjedna

IMG-20181103-WA0002