Kotorvaroška Dolina

Poštovani Kotorvarošni!

Datum: 9.6.2008.
Pismo uredništva Svjetla riječi Kotovarošanima

Vjerujemo da vas ljubav prema vašem zavičaju- i onda kada ste izvan njega - potiče na sve ono plemenito i lijepo što se stoljećima živjelo u vašem kraju s obiju strana Vrbanje i u mjestima dubokog povijesnog traga katoličke i hrvatske kulture.

 Uredništvo Svjetla riječi - revije i izdvačake kuće franjevaca Bosne Srebrene- želi vam radosno i lijepo druženje. Svima onima koji čitaju i koji na bilo koji način pomažu Svjetlo riječi iskreno zahvaljujemo, a među vam ih ima lijep broj. Vašom pomoći pomažete dostojanstvenijem i kulturnijem opstanku Hrvata u BiH.

Onima koji bi nam mogli pomoći, srdačno se preporučujemo. Želite li dobro kršćansko štivo, štivo koje će pomoći rastu i zrenju vaše vjeere, želite li ostati vezani za svoj zavičaj i svoju zemlju, pretplatite se na našu reviju.

Svima vama – zajedno s vašim franjevcima, svećenicima, časnim sestrama, sa svima koji neumorno rade u obnovi svoga kraja i za povezanost Kotorvarošana – želimo radost i snagu života kakvu su i vaši preci pokazivali u ljubavi prema svojoj bosanskoj i hrvatskoj povijesti i kotorvaroškom kraju!

S poštovanjem!
 

                                                                             Fra Ivan Šarčević, urednik

                                                                              Fra Miljenko Petričević, ravnatelj

Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 135.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, kolovoz 2023.

Datum: 8.8.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 134.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 21.4.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Na što ste najviše ponosni vezano za BiH?

Slika tjedna

IMG_20230903_174807