Kotorvaroška Dolina

Vrijedne ruke naših žena

Datum: 31.12.2018.


            “Dobrota se nalazi u srcima ljudi”
 


Već godinama naše župljanke pokazuju svoju humanost i ljubav prema bližnjima. Pisali smo da za Božić, Uskrs i u drugim prigodama za koje se ukaže potreba prave se kolači. I ove godine to nije izostalo. Nekako ove godine smo to posebno obilježile. U okviru projekta"Poštujmo žene iz ruralnih područja" kojeg financira Europska unija, a provodi Caritas biskupije Banja Luka u suradnji sa Caritasom Austrije unazad nekoliko mjeseci smo kroz radionice i druženja pleli priglavke za potrebe usamljenih u Banja Luci, a onda smo došli na ideju  da na kutijama za kolače napišemo Sretan Božić uz prigodnu sliku. Žene su se zbilja potrudile. Ono što je najljepše jest da nam se pridružuju uvijek nove članice. To uveseljava jer znamo da činimo dobro.
            I ove godine sav prihod od kolača u iznosu od 750 KM je doniran za potrebe siromašnih u našim župama. Veseli nas što su i vjernici pristigli sa strane ozbiljno shvatili naš trud tako da su svi kolači prodani. Hvala svim ženama na njihovom trudi i  volji da pomognu bližnjima.
            Za Uskrs smo ponovo u akciji a tko zna kakva nam se još ideja izrodi pa vas iznenadimo. Zato svima vama koji živite izvan Kotor Varoša sjetite se da vas za Uskrs čekaju pripremljni kolači.
            U svakom slučaju podržite nas!
Viki
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

20240501_055654