Kotorvaroška Dolina

Vesela događanja Uskrsa

Datum: 11.4.2018.


zabava i veselje

Uskrs, najveći kršćanski blagdan, proslavili su vjernici župe Kotor Varoš i Vrbanjci. Na svetim misama  okupio se veliki broj vjernika. Bogu hvala  Uskrs smo proslavili svečano, s pjevanjem liturgijskih uskrsnih pjesama. Pjevanje liturgijskih pjesama vodio je Vinko Jelušić uz pomoć  Igora Verića.
Nakon svete mise bilo je druženje  uz tradicionalni izbor najljepše našaranog jajeta. Vrlo je teško  od prekrasno našaranih jaja izabrati baš „ono“ najljepše. Prvu nagradu za najljepše našarano jaje osvojio je Željo Jelušić, druga  nagrada pripala je Katici Škrobić, treća Mijatu Zeba (Rusovom) i i četvrta utješna nagrada pripala je  Josipi Marković.
Kiša nam je malo pokvarila raspoloženje, ali nismo dozvolili da to utiče na zabavu koje su organizirali i sponzorirali za najmlađe Zlaja, Željo i ostali iz ekipe Wels. Kao i svake godine, za najmlađe je upriličena zabava  nosanja jajeta u žlici. Bilo je veselo i zanimljivo gledati ih koliko se trude da im jaje ne ispadne. Najspretniji u nošenju jajeta u žlici su bili: Ivan Kovačić,  Nikol Miškić, Ivona Marković i Ivan Šimunović.
           Viki
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 135.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, kolovoz 2023.

Datum: 8.8.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 134.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 21.4.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Na što ste najviše ponosni vezano za BiH?

Slika tjedna

IMG_20230903_174807