Kotorvaroška Dolina

Uskrsna čestitka

Datum: 3.4.2015.


Isus je uskrsnuo, radujmo se, aleluja!

„On uskrsnu kako reče, veselimo se, aleluja, aleluja, i radujmo se!“
Putu života konačni cilj i smisao je uskrsnuće – onaj život koji ne podliježe ograničenjima ljudskoga i zemaljskoga, život potpune ostvarenosti u Bogu gdje se njegova žeđ za životom, svaka potreba i mogućnost može do kraja utažiti. Uskrsnuće je kruna života, redovito zamjenjena trnovom krunom koja prati svakoga vjernoga Kristovoga učenika, vjernika. Zato možemo bit radosni i u ovoj dolini suza. Upravo zbog nas Isus pobijedi smrt i dade smisao našemu životu.
Svima onima koj vjeruju u vječni život, koji vjeruju u pobjedu svjetla nad tamom, pobjedu dobra nad zlom, pobijedu istine nad laži, pobijedu nade nad očajem želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.
Fra Anto i Fra Marko
 
 Isus je uskrsnuo, radujmo se, aleluja!
 
Dragi prijatelji, Isus nas je naučio kako treba ljubiti bližnjega. Bližnji je svaki čovjek koji je potreban naše pomoći. Ne moramo ga ni poznavati. Vi upravo to činite. Mnoge kojima pomažete u našoj župi ne poznajete. Hvala vam. Svako dobro Bog će nagraditi. Za Vas molimo i Bogu zahvaljujemo. Cijela naša župna zajednic želi Vam sretan i blagoslovljen Uskrs.
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 134.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 21.4.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 133.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 23.1.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Što vam predstavlja Uskrs?

Slika tjedna

received_623549766077407-vv