Kotorvaroška Dolina

Samohrani otac

Datum: 9.4.2021.


potrebna pomoć

                 Veljko Pavlović iz Viteza otac troje malodobne djece živi bez krova nad glavom. S troje malodobne djece živi pod betonskom pločom jer nije u mogućnosti da pokrije kuću krovnom konstrukcijom. Supruga ga je napustila i vratila se prvom čovjeku u Kakanj. Ostavila troje malodobne djece o kojima se on brine. Veljko nema stalnog zaposlenja nego ide na dnevnicu kada ima posla. Kada nema ide u šumu skupljati drva da djeci osigura ogrjev. Veljko bi najviše volio kada bi mogao staviti krov na kuću kako bi zaštitio betonsku ploču koja prokišnjava. Unutarnji zidovi kuće koju je sam gradio nemaju uopće žbuku pa puše sa svih strana.
               Za ovu Veljkinu priču čuli su mnogi  te su mu odlučili pomoći .  Vidović Manda, Vidović Josip, Škrobić Marija, Milić Magdalena, Jurinović Manda, Mijatović Ivana i Barić Ivka Veljki su  donirale određenu svotu novca da bi si pomogao u onom najpotrebnijem. Hvala im a hvala i svima drugima koji osjete potrebu pomoći Veljki jer teško je biti samohrani otac troje mldb. djece i još nemati krov nad glavom.
              Svi koji žele pomoći Veljka mogu donacije izvršiti putem Western union banke na adresu: Veljko Pavlović, Sofa b.b. 72250 Vitez,
Viki Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 136.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, listopad 2023.

Datum: 6.11.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

IMG-20240401-WA0004