Kotorvaroška Dolina

Nova edukativna radionica

Datum: 26.11.2018.


kako se pletu priglavci

 

U okviru projekta "Poštujmo žene iz ruralnih područja" kojeg financira Europska unija, a provodi Caritas biskupije Banja Luka u suradnji sa Caritasom Austrije održana je još jedna u nizu radionica u Kotor Varošu. 

 Projekt je usmjeren afirmaciji žena iz ruralnih područja - poticanju žena da postanu svjesnije svojih vrijednosti, kvaliteta i doprinosa kojeg daju zajednici, ekonomiji i društvu. Kroz ovaj projekt želimo ukazati na različitost uloga koje imaju žene iz ruralnih područja u njihovim obiteljima, na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, te u kulturnom i društvenom životu. 

Također, cilj nam je potaknuti senzibilnost i svijest svih nas o pokretačkoj snazi, marljivosti i svestranosti žena iz ruralnih područja ali i barijerama i problemima s kojima se susreću žene, poput ograničenih ekonomskih mogućnosti, nezaposlenosti, siromaštva i opće isključenosti iz fokusa političkog i društvenog života. 

Ovo je prilika da zajedno sa ženama iz Kotor Varoša učestvujemo u raznim edukativnim radionicama, ali i učimo nove kreativne vještine. 

Tanja Valentić

 

Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 134.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 21.4.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 133.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 23.1.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Što vam predstavlja Uskrs?

Slika tjedna

received_623549766077407-vv