Kotorvaroška Dolina

Održana godišnja Skupština KD “Kruh svetog Ante” Zagreb

Datum: 16.3.2017.


 
Sesvetska Sopnica/Zagreb, 15.03.2017.
 
 Godišnja skupština Karitativnog društva “Kruh sv. Ante Franjevačke provincije Bosne Srebrene” (KSA) Zagreb održana je u srijedu, 15. ožujka 2017. godine u prostorijama Franjevačkog samostana sv. Ilije u Zagrebu. U radu skupštine sudjelovali su članovi i prijatelji Društva, a neki su se ispričali objektivnim razlozima.
Na samom početku rada skupštine tajnik Marijan Petrović je pozdravio sve nazočne, zahvalio na odzivu, predstavio predloženi dnevni red, koji je jednoglasno i prihvaćen, te riječ i daljnje predsjedanje skupštinom predao predsjedniku KSA za Hrvatsku fra Stipi Karajici.
Tijekom rada prve ovogodišnje skupštine usvojen je zapisnik s prethodne održane skupštine, izvješće Nadzornog odbora o materijalno-financijskom poslovanju, zatim bilješke knjigovodstvenog servisa, i osvrt na prošlogodišnji rad kroz provedene projekte i aktivnosti. Usvojene su i neke smjernice, glavne perspektive Udruge u narednom razdoblju, koje je nazočnim članovima predstavio fra Stipo Karajica, predsjednik KSA, te pri tome istaknuo još uvijek dosta teško socijalno stanje mnogih ljudi u okruženju, te ukazao na potrebu humanitarne i svefranjevačke zauzetosti oko ublažavanja nastalih nevolja onih koji se utječu Udruzi za pomoć.
Na kraju je zahvalio svim dobročiniteljima, suradnicima i volonterima, posebno onima iz Australije, Njemačke, Austrije, Švicarske i Hrvatske koji još uvijek surađuju i pomažu projekte, a time i nevoljne ljude preko KD “Kruh sv. Ante”. Zamolio je sve članove i one koji nisu mogli sudjelovati u radu ove skupštine, na dodatni angažman oko iznalaženja novih dobročinitelja, a time i sredstava (materijalnih i novčanih) za ublažavanje nastalih nevolja kod osoba koje se utječu Udruzi “Kruh sv. Ante”.
 (PressKSA)
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

facebook_1719766708443_7213224384290145831