Kotorvaroška Dolina

Gastro prezentacija 2018. godine

Datum: 28.8.2018.


Naš Župni ured dobio je nagradu za najveću ponudu slastica-kolača. 
              U nedjelju 26.8.2018. godine održana je gastro prezentacija  koja je  postala prava turistička i privredna atrakcija u općini  Kotor Varoš, a održava se već osam godina.  Ljubitelji tradicionalnih jela i pića, proizvoda zdrave hrane mogli su će da uživaju u ukusu i mirisu inspiriranim bogatom tradicijom. Kiša koja je obilno padala nije pokvarila raspoloženje i volju naših žena da sudjelujemo .
             Naš Župni ured dobio je nagradu za najveću ponudu slastica-kolača.
            Cilj manifestacije je obogaćivanje turističke ponude i promocija turističkih potencijala općine, izlaganje zdrave hrane i pića, prezentacija tradicionalnih zanata, narodnih rukotvorina, nakita i suvenira – rekao je  direktor Turističke organizacije Kotor Varoš Miodrag Petrović.
               Nagrade i priznanja najuspješnijim izlagačima uručio je načelnik općine Kotor Varoš Zdenko Sakan. On je rekao da ono što je autohtono iz Kotor Varoša treba podržati i zajedno sa drugim lokalnim zajednicama uvezati u jedinstvenu turističku ponudu.
               "Gastro-fest Kotor Varoš 2018" zajednički su organizirali općina Kotor Varoš i općinska Turistička organizacija, u suradnji sa Centrom za kulturu, sport i informiranje.
               Hvala ženama koje su sudjelovale, a  iznos od 100 KM koje smo osvojili darovan je kao i prethodnih godina u Kruh svetog Ante za pomoć potrebitima.
Viki
 Viki
 
 
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

20240501_055654