Kotorvaroška Dolina

Gastro prezentacija 2017.godine

Datum: 28.8.2017.


I ove smo godine iznenadili brojne posjetioce

U  subotu  26.kolovoza 2017. održana je  Gastro  manifestacija i prezentacija ručnih radova, koja se okuplja već devet godina. Naš ured od prve godine sudjeluje  u ovoj  manifestaciji.
 I ove godine žene Mandica Mandušić, Ankica Verić, Anđa Tomić, Viktorija Barišić, Slavica Stipić, Mira Petričević, Klara Nikolić, Luca Marković, Dragica Jelušić – Makedonka, Štefica Kovač, Ana Antunović nisu žalile truda ni vremena i  pripremile su  slatka i slana jela koja su prezentirale  žiriju. Izložile smo 63  vrste različitih slatkih i slanih jela, a prošle godine imale smo 37 vrsta  jela. Svake godine sve se više trudimo iznenaditi žiri i posjetitelje. Prema ocjeni žirija,  prvo mjesto je pripalo Rimokatoličkom župnom uredu u kategoriji za najraznovrsniju ponudu. Najljepše uređen štand na Gastro prezentaciji imala je Kuća radosti sa svojim mališanima a Islamska vjerska zajednica najorginalniju etno trpezu. I drugi sudionici poput pekare „Obeliks“ i restorana „Lovac“ dobili su nagrade za svoja izložena jela i proizvode. Našu nagradu donirali smo u župni Kruh sv. Ante.
Ovo su lijepa i vrijedna okupljanja koja osim što održavaju tradiciju  jednog  naroda služe i da se ljudi međusobno druže.
Brojni posjetitelji su mogli uživati u tradicionalnim jelima kotorvaroškog kraja, ali i kupiti ručne radove koje su mnogobrojni izlagač izložili te kupiti proizvode od aronije i razne vrste drugih čajeva.
Naš štand za vrlo kratko vrijeme je bio „opustošen“ a to nam je najbolji znak da su sva jela bila ukusna i dobro pripremljena.
Hvala ženama koje su sudjelovale i učinile da kao i uvijek budemo pobjednici u izboru najraznovrsnije ponude.
Viki
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

facebook_1719766708443_7213224384290145831