Kotorvaroška Dolina

Druženje žena

Datum: 21.2.2024.


žene župe

U srijedu 7. veljače 2024. godine u župnom uredu u Kotor Varošu okupile su se žene iz našeg kraja. Nekako s proljeća se malo podružimo, napravimo razne planove  za druženje.
Malo se zamezilo  i malo opustilo.  Mislim, da se nikad u većem broju nismo ni okupile. Lijepo je bilo vidjeti lica i žena koje ne žive u Kotor Varošu a došle su s nama provesti večer.
Dogovorile smo šaranje jaja na Cvjetnicu,  da se običaj ne ukine.Šarena jaja šaljemo na razne adrese od Caritasa, Domova za starije i dr.  Među ženama ima pravih „majstora“ u šaranju jaja a to ćete imati priliku i vidjeti.
 Dogovorili smo se da za Uskrs nećemo prodavati kolače ali ćemo nastaviti dugogodišnju akciju  sakupljanja novca za siromašne u našoj župi. Akcija pod nazivom „Kolači bez kolača“ nadamo se da će i ove godine okupiti veće broj koji će dati svoj prilog  koji prilog ide u „Kruh svetog Ante“.
Eto i ovom prilikom pozivam sve naše župljane i župljanke diljem svijeta da se uključe u akciju. Koliko sreće čovjek osjeti kad nekog obraduje i pomogne, mislim da to svi znamo.
Viki Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

IMG-20240401-WA0005