Kotorvaroška Dolina

Drugi po redu malonogometni turnir

Datum: 3.4.2019.


„Uz mnoštvo roditelja i mladih turnir je ostvario kako natjecateljsko, sportsko-rekreativni, tako i karakter zajedništva. Bila je to pozitivna promocija sporta i zdravog načina života“, izjavili su svećenici iz Dekanata koji po drugi put organiziraju takav vid zajedničkoga sportskog druženja i upoznavanja mladih.Turnir je počeo u prijepodnevnim satima u subotu zajedničkom molitvom u dvorani sportskog centra „Sava sport“ u Sesvetama.

Drugi po redu malonogometni turnir za krizmanike župa Sesvetsko-vugrovečkog dekanata odigran je u subotu 30. ožujka pod geslom „Svi su pobjednici, a osvajači su najuspješniji“.
Na turniru je sudjelovao 10 ekipa iz sedam župa Dekanata: Brestje, Kašina, Sesvete, Sesvetska Sela, Sesvetska Sopnica, Soblinec i Vugrovec. Turnir se igrao u dvije skupine, a prve dvije najuspješnije iz svake skupine igrale su za polufinale, odnosno finale. Završnica turnira je bila na momente veoma uzbudljiva i za gledatelje dopadljiva, gdje se moglo vidjeti mnoštvo lijepih poteza u igri nadarenih mladih nogometaša, ovogodišnjih župnih krizmanika. Na kraju je najuspješnija ekipa turnira bila iz župe sv. Marije Anđeoske (Sesvetska Sopnica), drugi su bili krizmanici iz župe sv. Ante Padovanskog (Sesvetska Sela), a treće mjesto je pripalo ekipi Svi svetih (Sesvete).
Uz ekipne nagrade, nagrađeni su bili i najuspješniji pojedinci i to kao najbolji igrač-strijelac Filip Miškić (Sesvetska Sopnica), najbolji golman Erik Genzić (Sesvete). Sve odigrane utakmice na turniru sudio je poznati nogometni igrač i sudac Josip Jurić iz Sesveta.
Na kraju turnira završne riječi zahvale upućene su svim svećenicima Dekanata na duhovno-materijalnoj podršci i organizaciji, posebno dekanu preč. Mariu Miglesu, koordinatorima turnira fra Stipi Karajici, vlč. Krunoslavu Kolaru, bogoslovu Marku Dominiću, Mati Fofiću, svim župnim krizmanicima sudionicima turnira, te upravi dvorane SC „Sava sport“ na čelu s predsjednikom Perom Karatovićem, potpredsjednikom Gradske četvrti Sesvete Draženom Markotom, koji su i za ovogodišnji malonogometni turnir krizmanika dvoranu ustupili besplatno, i kojima su na završetku turnira organizatori svećenici zajedno s predstavnicima krizmanika uručili prigodne darove u znak zahvale i ljubazno domaćinstvo.

Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 134.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 21.4.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 133.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 23.1.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Na što ste najviše ponosni vezano za BiH?

Slika tjedna

facebook_1684145565190_7063818480662208151