Kotorvaroška Dolina

Božićna čestitka

Datum: 19.12.2014.


Dragi vjernici, Kotorvarošani, posjetitelji ove naše stranice i svi ljudi dobre volje želim s vama podijeliti radost Božića.

Nema ljudske rijeći koja bi mogla opisati svu veličinu i dubinu onoga što se jedanput dogodilo u Betlehemu, kada je RIJEČ TIJELOM POSTALA. Međutim, nema ni jednoga stvora otvorena srca koji ne može razumjeti taj jedinstveni događaj koji mi svake godine želimo što više postvariti i približiti. Jer Bog je pohodio ovaj svijet i čovjeku donio nadu. Unatoč svim zaprekama koje je imao na svom ulasku u ljudsku sredinu, Bog nije odustao od čovjeka jer ga voli.
Božić donosi nadu obespravljenima, siromašnima, žalosnima. Rasvjetljuje tame naših života i sudbina. I to ne na spektakularan i bučan način nego u tišini noći. I od nas Božić traži da svjetlo i nade koje je jedanput zapaljenu u Betlehemu po našim životima rasvjetljava tamu noći ovoga svijeta i rastapa led ljudskoga sebeljublja. Ako otvorimo svoje srce Bogu on će u njega unijeti radost i mir pa ćemo to isto moći darovati ovome svijetu.
                                  Čestit Vam Božić i sretna i blagoslovljena Nova 2015. godina!

Fra Anto Šimunović
Fra Marko Bandalo
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 136.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, listopad 2023.

Datum: 6.11.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 135.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, kolovoz 2023.

Datum: 8.8.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Slavite li Božić

Slika tjedna

IMG-20231102-WA0003