Kotorvaroška Dolina

Božićna akcija kolača

Datum: 29.12.2017.


žene su i ove godinme bile uspješne

Unazad nekoliko godina žene naših župa pokazuju svoju humanost i ljubav prema bližnjima. Postala je tradicija pravljenje i prodaje kolača za Božić i Uskrs, a sav novac od prodaje  kolača ide u Kruh svetog Ante  za pomoć najpotrebitijima u župi. Ova akcija nikoga ne obvezuje, pokrenuta je u duhu Božićnog darivanja potrebitima.
            Župnici su već dugo prije najavili na župnim obavijestima  o akciji  i pozvali žene   koje se žele pridružiti tom humanitarnom radu. Svake godine sve više žena se pridružuje ovoj akciji. Sudjelovalie su: Anđa Marić iz župe Vrbanjci i žene župe Kotor Varoš: Mandica Mandušić,  Janja i Viktorija Barišić, Ivka, Borka, Branka, Mira Juričević, Ljubica Lovrenović, Luca Marković, Ankica, Sonja i Lidija Verić, Klara Nikolić, Štefica Kovač, Miladinka Marković,  Anđa Tomić, Mira Petričević, Jela Sakan, Dušice Stolić ( Raljić), Mande Bujdo, Ana Antunović,, Jelica Đurić i Neda Narić.
            Ove godine ispeklo se oko  50  kg kolača   koji su se prodali na Badnjak i sami Božić. Dio kolača ide za potrebe naših usamljenih i bolesnih koje svake godine za njih kupi Ekipa iz Welsa. Iznos od 675,00 KM je kao što smo već rekli doniran je u KSA i bit će za potrebe najsiromašnijih u župi.
Žene su  sretne da su  na ovaj način mogle pridonijeti  ovoj akciji, a inače žene naše župe su uvijek na pomoći župnicima. Sudjeluju u različitim akcijama, organiziraju  u dogovoru sa župnikom sve ono što je potrebno u  župi.
            Od srca hvala svim ženama  kao i kupcima što je ova naša akcija dobro i uspješno provedena.
Viki
 
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

facebook_1719766708443_7213224384290145831