Kotorvaroška Dolina

Božićna akcija kolača

Datum: 12.1.2016.


Hvala našim ženama

 
            Već  četvrtu godinu žene naše župe pokazuju svoju humanost i ljubav prema bližnjima. Postala je tradicija pravljenje i prodaje kolača za Božić i Uskrs a sav novac od prodaje  kolača ide u Kruh svetog Ante  za pomoć najpotrebitijima u župi. Ova akcija nikoga ne obvezuje, pokrenuta je u duhu Božićnog darivanja potrebitima.
            Župnik je već dugo prije najavio na župnim obavijestima  o akciji  i pozvao žene   koje se žele pridružiti toj humanitarnoj akciji. Ove godine  pridružila nam se i Anđa Marić iz župe Vrbanjci a pored naših stalnih članica iz župe: Mandice Mandušić, Janje Barišić, Ivke, Borke, Branke, Mire i Milijana Juričević, Ljubice Lovrenović, Luce Marković, Ankice, Sonje, Lidije Verić, Klare Nikolić, Štefice Kovač, Miladinke Marković,  Anđe Tomić, Viktorije Barišić, Mire Petričević, Jele Sakan, Dušice Stolić ( Raljić), Mande Bujdo, pridružila nam se i naša Mira Kovač Vidić, Jelica Đurić i Neda Narić.
            Ove godine ispeklo se 52 kg kolača   koji su se prodali na Badnjicu i sam Božić a s nešto kolača  župnik je počastio vjernike na Sokolinama  poslije mise na već tradicionalnom druženju. Iznos od 746 KM je kao što smo već reki doniran je u KSA i biće uporijebljen na potrebe najsiromašnijih u župi.
Žene su bile  sretne su  na ovaj način mogle doprinijeti  ovoj akciji, a inače žene naše župe su uvijek na pomoći župniku, odazivaju se na različite akcije, organiziraju  u dogovoru s župnikom sve ono što je potrebno u  župi, a župnik to zna cijeniti i nagraditi nihov trud.
            Od srca hvala svim ženama  kao i kupcima što je ova naša akcija dobro i uspješno provedena.
Viki
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 135.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, kolovoz 2023.

Datum: 8.8.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 134.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 21.4.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Na što ste najviše ponosni vezano za BiH?

Slika tjedna

IMG_20230903_174807