Kotorvaroška Dolina

Božić 2021.godine

Datum: 17.1.2022.


Božić i radost

           Nakon priprave Adventskoga vremena spremni smo dočekali Božić. Sv. Misu Polnoćku u koncelebraciji sa fra Zoranom, župnikom predvodio je fra Pero Karajica, ravnatelj KSA u Sarajevu.  Prostor ispred crkve krasio je lijepo nakićeni bor. I jaslice u crkvi su izuzetno lijepo uklopljene u samu crkvu. Na Misi polnoćki se uistinu pjevalo od srca jer božićne pjesme pjeva srce a glas ga prati. Opće poznato je da hrvatske božićne pjesme spadaju među najljepše božićne pjesme na svijetu.
Božić je prije svega obiteljski blagdan i predstavlja neprocjenjivo vrijeme koje provodimo s obitelji i bližnjima. Božić predstavlja toplinu, druženje i veselje. Božić je najljepši i najsvečaniji blagdan, U ove dane radujemo se Isusovom dolasku i to predstavlja pravu bit Božića.
            Nakon Mise polnoćke, na kojoj se okupio lijep broj vjernika, nastupilo je uobičajeno božićno čestitanje uz neizbježno pečenje, tople kifle, kuhano vino. Kako nas je korona prošle godine spriječila  da se okupimo,  ove godine okupljanje dragih ljudi i druženje  s njima bo je najljepši poklon koji smo dobili za  Božić. Zahvaljujemo se pekari Tradicija na vrućim kiflama, a ekipi Wels na pečenici.
Od srca hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji proslave Božića, a posebno velika hvala onima koji svake godine okite naše crkve.

Viki
 
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

IMG-20240401-WA0005