Kotorvaroška Dolina

Susret žena

Datum: 12.9.2013.


Druženje naših župljankiU srijedu, 11.09.2013. godine na poziv župnika fra Ante i fra Marka u župnoj kući okupile su se žene naše župe. Već dugo se dogovarao taj susret ali uvijek „nešto iskrsne“ i nikako da se nađemo. Žene koje su bile slobodne dođoše, neke su radile a druge su bile u berbi šljiva. Kako su inače krenuli jeseni radovi i spremanje zimnice dobro je da su se i u ovolikom broju okupile.
Naše župljanke već više godina učestvuju u mnogim humanitarnim akcijama, od pravljenja kolača za Božić i Uskrs, šaranja jaja, sudjelovanja u gastro prezentaciji gdje izlažu svoje ručne radove i svoja tradicionalna jela. Mnogo toga bi mogli nabrojati. Zato ih je župnik i pozvao želeći da im se na jedan način zahvali na njihovom trudu i radu.
Fra Anto je pripremio od srca dobrodošlicu, potrudio se i napravio ražnjiće, pripemio roštilj i ispekao izvrsne kolače od šljiva i jabuka.
Što reći ženama osim HVALA! Ali ipak treba im zahvaliti jer osim Božjeg blagoslova koje im svakako želimo što drugo poželjeti možemo. Možda to da i dalje ustraju u svome dobrom djelu koje čine prema svojoj crkvi i župi. Apeliramo i na druge župljanke koje nisu uključene u ovu hvalevrijednu akciju da se uključe svojim dobrovoljnim radom i trudom. Posla u župi uvijek ima, dobra ideja nam uvijek dobro dođe i odmah se sprovede u djelo. Zato žene živjele!
Viki
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

20240501_055654