Kotorvaroška Dolina

Poštovani/ne Kototrvarošani/ke

Datum: 30.9.2013.
Obraćam vam se kao Vaš predstavnik u SO Kotor Varoš.Naime od 01.10-15.10 počinje popis pučanstva i imovine u Bosni i Hercegovini. Popis je samo statističke prirode ALI je jako važan jer se po tome kroz zakone nekome daju ili oduzimaju prava. Zamolio bih sve one koji se odluče( a nadam se da će mnogi ) doći u ovih 15 u svoj rodni kraj i obavii popis da budu dostojanstveni te da ne rade paniku ako se desi kakav problem. Na terenu se može svašta desiti jer popisivač može pogriješiti i nešto protumačiti kako on smatra da je ispravno. U tom slučaju je najbolje prekinuti (ako ste već započeli) popunjavanje podataka te se obratiti popisnoj komisiji koja se nalazi u objektu preko puta Reiffesen banke (stara policija) a ako i tamo ne dobijete zadovoljavajući odgovor da potražite Tomu Antunovića,Dragana Jurićevića ili mene osobno(mada ja ne mogu biti sve dane dole). Najlakši način da nađete svog popisivača je da u komisiji vidite tko je vaš popisivač te da ga nazovete i dogovorite se kad da dođe do vas. Popisivači su dužni raditi do 21 sat svakim danom uključujući i subotu i nedelju.
Napominjem da vam popisivač NE SMIJE tražiti nikakav dokument jer za ispravnost podataka ste odgovorni vi koji ih dajete.
VI morate znati najmanje ime i prezime,datum i mjesto rođenja osobe koju popisujete a ako imate Bosanski JMBG to je bolje.
Još bih vas sve zamolio da se svi suzdržimo od komentiranja bilo koje vrste jer to nam nikako ne može pomoći samo odmoći a poslije popisa možemo o svemu razgovarati. Naime način popisivanja je propisan državnom uredbom pa samim tim mi na terenu vam nećemo moći odgovoriti zašto je nešto ovako ili onako. Način popisivanja je isti u cijeloj Bosni i Hercegovini.

U nadi da će te prepoznati važnost ovog popisa sve vas pozdravljam i želim svima sretan put koji će putovati te da se sretno vrate na svoja odredišta.
P.S.
Mi smo: Hrvati i Katolici govorimo Hrvatski a pišemo Latinicu
Vaš Vijećnik Ivica Marčinković

Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

facebook_1719766708443_7213224384290145831