Kotorvaroška Dolina

Poštovani Kotorvarošani,

Datum: 10.2.2012.
pismo dr. AneObavještavam vas da je napravljen obrazac zahtjeva za obnovu u ratu uništene imovine u općini Kotor Varoš. Sličan obrazac zahtjeva imali smo prigodu vidjeti kod Oca Biskupa F.Komarice. Naime ,pokazao nam je zahtjeve drugih Udruga koje okupljaju prognane Hrvate iz RS-a, a pomoć traže preko Biskupskog Caritasa. Po uzoru na njihov, kreiran je ovaj obrazac.
Obrazac zahtjeva možete dobiti ako mi se obratite na e-mail: dr.ana.simunovic@gmail. com. U daljnjoj komunikaciji s vama, bit će Vam pojašnjene sve mogućnosti za kontakt. Pozivam sve predstavnike Udruga Hrvata iz Kotor Varoša, da se jave, kako bi što većem broju ljudi omogućili da dođu do ovog zahtjeva. Uzdam se u vaše zajedništvo i želju da pomognete, pa se nadam da ćete i ljudima koji su stari, nemoćni, internetski nepismeni a žele da ispune ovaj obrazac , vi u tome pomoći.
Kako je dogovoreno sa Biskupom, svi zahtjevi će biti predati u Biskupski ordinirijat, i služit će kao zvanična dokumentacija za traženje donatora preko Caritasa ( i naravno u svim kontaktima koje Biskup bude imao u budućnosti).
Iskreni pozdravi, Dr.Ana Šimunović

P.S.
Još jednom , ističem važnost prijave na Javni oglas za obnovu Vlade F BiH, koji je u tijeku. Naime, postoje mnogi ljudi, koji nemaju mogućnost da saznaju ovakve bitne informacije a imaju sva spremna dokumenta koja se traže u oglasu.Budite im vi glasnik! Šteta je da se propusti bilo koja šansa, koja može biti od koristi za obnovu i povratak Hrvata u Kotor Varoš.Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

facebook_1719766708443_7213224384290145831