Kotorvaroška Dolina

Novi tečaj u našoj župi

Datum: 14.12.2009.


Krenuo tečaj engleskog jezika u našoj župi

Zahvaljujući Caritasu BK BIH u našoj župi krenuo je novi projekt. Radi se o tečaju stranih jezika. Prvo smo krenuli s tečajem engleskog, a nakon što se ovaj završi krenut ćemo sa njemačkim. Svaki tečaj će trajati po tri i pol mjeseca, a održavaju se u prostorijama župnog ureda.

Želju za učenjem nisu pokazali samo mladi, imamo i jedan broj malo starijih koji žele naučiti komunicirati na stranom jeziku..Za svaku pohvalu je broj onih koji su se prijavili. Nažalost više od 25 kandidata nismo mogli prihvatiti zbog prostora. Nadamo se samo da će kod svih prijavljenih kandidata interes ostati do kraja tečaja i da neće oslabiti kao što se to znalo dogoditi.

Smisao učenja stranih jezika jest razviti pozitivan stav prema jeziku koji se uči s ciljem postizanja komunikacijskih vještina koje će polaznik moći ostvarivati u raznim životnim situacijama oslobođen treme ili nelagode. Posebno za mlade koji pohađaju osnovnu i srednju školu, a naravno i za sve one koji požele nešto naučiti. Engleski nam pomaže da komuniciramo sa svijetom, da razumijemo druge i da drugi razumiju nas. Sa znanjem engleskog taj svijet nam nudi više mogućnosti, više izbora. Zbog toga učimo, usavršimo svoje vještine, oslobodimo se treme i pokažimo što znamo, što hoćemo i što možemo.

Vjerujemo da će kroz ovaj tečaj biti ostvaren još veći i jači kontakt s mladima našeg grada, a mi smo uvijek spremni i otvoreni za nove prijedloge i poticaje kako bismo ovo vrijeme što bolje iskoristili i obogatili naš svakodnevni život.
Viki

Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 135.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, kolovoz 2023.

Datum: 8.8.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 134.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 21.4.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Na što ste najviše ponosni vezano za BiH?

Slika tjedna

IMG_20230903_174807