Kotorvaroška Dolina

Gastro prezentacija ovog ljeta

Datum: 29.8.2012.


I ove godine smo bili učesnici

U sklopu manifestacije „Kotorvaško kulturno ljeto 2012“, Centar za kulturu i informiranje Kotor Varoš je organizirao gastro prezentaciju. Gastro prezentacija je održana u petak 24..08.2012. godine na Gradskom trgu u Kotor Varošu. Ovogodišnji učesnici manifestacije su bili RKT Župni ured Kotor Varoš, Islamska vjerska zajednica Vrbanjci, Svetosavska omladinska zajednica Kotor Varoš, Udruženje ribara, Udruženje voćara Kotor Varoš, i drugi koji se bave očuvanjem tradicije.
Cilj gastro prezentacije je promocija ugostiteljske i turističke ponude općine Kotor Varoš, te očuvanje tradicije. Komisija je obišla i pregledala štandove i odabrala pobjednike u dvije kategorije, odnosno za najljepše uređen štand, kao i za najraznovrsniju gastro ponudu. Posjetioci su imali priliku da degustiraju pripremljenu hranu, a program manifestacije se nastavio kasnije uz muziku i igranje na trgu svih učesnika. Načelnik opštine g din Dalibor Vučenović je obišao i pozdravio sve učesnike, te poželio da ovakvih manifestacija bude što više.
Prema odluci komisije, I mjesto je osvojila Svetosavska omladinska zajednica Kotor Varoš, II mjesto Župni ured Kotor Varoš, III mjesto Islamska vjerska zajednica Vrbanjci, a svi učesnici su dobili zahvalnice. Novčani iznos od 150,00 KM donirali smo u Kruh svetog Ante.
Ispred Župnog ureda sudjelovali su: Janja i Viktorija Barišić, Luca Marković, Ankica Verić, Anđa Tomić, Mandica Mandušić, Štefica Kovač, Miladinka Marković, Mara Marić, Ivka Vidović, Manda Barišić, Jela Sakan, Slavica Stipić, Ana Pezerović.
Naš štand je proglašen u kategoriji za najraznovrsniju gastro ponudu, a nećemo pretjerati kad kažemo da je u vrlo kratkom roku nestala sva hrana pripremljena za degustaciju.
Viki

  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

IMG-20240401-WA0005