Kotorvaroška Dolina

Četvrto Europsko prvenstvo svećenika

Datum: 11.2.2009.


SARAJEVO (FIA) – Četvrto malonogometno prvenstvo katoličkih svećenika Europe bit će u Bragi u Portugalu od 16-19. veljače 2009. godine.

Uz domaćine ovogodišnjeg prvenstva reprezentaciju svećenika Portugala, svoje sudjelovanje potvrdile su i reprezentacije svećenika Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Italije, Mađarske, Slovačke, Poljske, Slovenije i Španjolske.

Na dosadašnja tri organizirana prvenstva svećenika u malom nogometu, najuspješniji su bili svećenici Hrvatske, Poljske i Bosne i Hercegovine, a pred ovo prvenstvo osvajanje pobjedničkog trona i bolje rezultate najavljuju svećenici i drugih reprezentacija posebice Portugala i Austrije.

Duhovne, fizičke i organizacijske pripreme svećenika nogometaša Bosne i Hercegovine privode se kraju. Sa šireg popisa u Portugal će otputovati 13 igrača i stručni stožer.

Program počinje u ponedjeljak 16. veljače u 20 sati misnim slavljem u katedrali u Bragi. Drugi dan je predviđeno natjecanje po skupinama.

Treći dan bit će organiziran posjet i misno slavlje u Fatimu i prijem kod biskupa Porta mons. D. Manuel Clemente.

Četvrti dan je finalno natjecanje, dodjela nagrada i zajednička večera.

Odlazak u Portugal reprezentaciji svećenika Bosne i Hercegovine pomogli su brojni sponzori i dobročinitelji kojima bh. svećenička reprezentacija svećenika od srca zahvaljuje.

Fra Stipo Karajica
 

Iz uredništva Web stranice

Čast nam je saopćiti čitateljima naše web stranice da za reprezentaciju svećenika BIH nastupa i naš fra Vinko Jelušić, župni vikar iz Podmilačja, dok stručni stožer čine fra Stipo Karajica, sportski direktor reprezentacije BIH i fra Zoran Mandić, trener reprezentacije svećenika BiH.

Svaka čast dečki branite hrabro boje naše Domovine!
 
Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 138.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, ožujak 2024.

Datum: 22.4.2024. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 137.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, prosinac 2023.

Datum: 22.12.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Imaju li smisla premještaji svećenika

Slika tjedna

facebook_1719766708443_7213224384290145831