Kotorvaroška Dolina

Sanacija krova vjeronaučne dvorane

Datum: 6.7.2012.


Krenuli radovi

Ljeto smo dočekali u radnom raspoloženju, te nas ni ova vrućina nije spriječila da krenemo s radovima. Jučer, 3.7. 2012.godine krenulo se sa sanacijom krova naše vjeronaučne dvorane. Radilo se s punim intenzitetom, sav stari šut i sva stara izolacija skinuta je s krova.
Planira se potpuno nova izolacija
Već duže vremena župnik fra Anto je tražio načina kako dvoranu sanirati tj. krov jer je zamijetio da krov na par mjesta prokišnjava. Mi u našoj vjeronaučnoj dvorani slavimo mise, a koristimo je i za različita predavanja, druženja i slično. Obratili smo se Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica za pomoć u sanaciji vjeronaučne dvorane i župne kuće. Osigurali smo jedan dio sredstava pa se nadamo da će svi planirani radovi biti uspješno i na vrijeme izvedeni.
Uvjereni smo da će ovo rješenje uvelike produljiti njezin životni vijek, a vrijednim radnicima zahvaljujemo na trudu koji rade po ovoj vrućini i molimo zagovor Blažene Djevice Marije za njih. Radove na sanaciji - izolaciji krova izvodi firma Hidroizolacija Lukić koju vodi Ilija Lukić Čerćo.

Viki
  Povratak

Izdvojeno

Glasnik kotorvaroškog kraja broj 126

Svi sveti, Božić....

Datum: 10.1.2020. Pregledaj PDF

Glasnik broj 125

Za vas smo pripremili u ovom broju ...

Datum: 6.11.2019. Pregledaj PDF

Anketa

Hoćete li postiti do Uskrsa?

Slika tjedna

IMG-16db0333dfb29e0b33cad5bb417bee04-V